bakgrundsbild

Vi söker grannar!

Innan semestern drog igång med full fart fick vi fira vårt delmål, att ha våra kommande lokaler täta innan sommaren. Och till årsskiftet står äntligen våra nya lokaler redo och vi är mer än förväntansfulla!

Lokalerna är dock så pass stora att vi letar efter grannar! Så driver du ett företag som behöver byta lokal eller är det kanske så att du känner till någon annan som är redo för flytt? På Idögatan i Östra Malmskogen, Linköping, finns det 3 stycken lokaler som är tillgängliga att hyra. Varje lokal är 170 kvm med skjutport och gångdörr. Det kommer även finnas möjlighet att anpassa lokalen utefter hyresgästens önskemål.

Vid intresse kontakta Johan Spetz, vd/projektledare på:

[email protected]

0707-406503

 

Robotgräsklippare – att tänka på! »

Låt oss ta hand om installationen

Grebo El är din lokala partner inom elteknik. Vi har i dag 27 medarbetare i en platt och flexibel organisation, präglad av snabba beslutsvägar och korta ledtider. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi ta hand om hela processen – från projektering och idé till färdig anläggning. I dag jobbar vi med allt från små projekt med mindre uppdragsgivare, till omfattande uppdrag mot större fastighetsägare och kommun.